Celtic-Elektro

Építő és Kereskedelmi KFT

Cégbemutató

Cégünk 2004. szeptemberében alakult Celtic Trade névvel. 2007-ben kiváltunk és az óta Celtic-Elektro Kft. névvel folytatjuk tevékenységünket, úgymint villanyszerelési, lakatos és szerelőipari, valamint építőipari kivitelezési munkák. Tulajdonosi körünkbe kizárólag magyar állampolgárságú személyek tartoznak. Működésünk során főként a villanyszerelő munkák kerültek előtérbe, amely munkák elvégzéséhez szükséges infrastrukturális, eszköz és erőforrások kiépítésre kerültek. Szakember gárdánk több éve együtt dolgozó ipari és épület villanyszerelésben egyaránt jártas, más társaságoknál már irányításunk alatt dolgozó kipróbált szakemberekből áll, amely cégünk biztosította irányítás, eszköz és infrastruktúra támogatásával akár a legnehezebb feladatok ellátására is alkalmas. A Cégre bízott beruházási, felújítási és karbantartási munkákat mindenki megelégedésére végezzük. Székhelyünk Dubicsányban van. Cégünk 100 000 000 Ft-os felelősség biztosítással rendelkezik

ISO 9001:2015 minősítéssel rendelkezünk


Cégünk jelenleg a Molnál dolgozik az Elektrovit Kft.-nél, illetve Környén az SVG Kft. alvállalkozójaként. Legutóbb Vásárosnaményban az Interspan építésén szintén az Elektrovit Kft. alvállalkozójaként dolgoztunk. Korábban Érden a DM központ irodaépületében voltunk a VILL-KORR alvállalkozójaként. De közös munkánk a győri Kossuth híd világításának elkészítése, az Audi iskola, a győri városháza valamint a székesfehérvári és a nyíregyházi kórház villamos munkái. Utóbbi időben elvégzett munkánk továbbá a Rétközi-tó vízszint szabályozó rendszerének a kiépítése. 2005-től a BorsodChem Zrt-nél fővállalkozóként dolgozunk a mai napig is, csúcsidőben 50 fővel. Dolgoztunk már a SAG Hungaria Kft-nek is alvállalkozóként a BorsodChem Zrt. területén. A BEGAVILL alvállalkozójaként a gyöngyösi TESCO beruházásán. valamint a SZÉLÉPKER alvállalkozójaként a tiszaújvárosi TESCO beruházásán, és a MINKOVILL alvállalkozójaként a gödöllői TESCO kivitelezésén. Tiszaújváros területén a 31-es Villanyszerelő Ipari vállalat alvállalkozójaként és a VILATI Kft és a VEGYÉPSZER RT. alvállalkozójaként is. Továbbá minden évben karbantartási munkát végzünk a DUNA-DRÁVA Cementgyár területén a ZOLLER és Társa Kft alvállalkozójaként. Sajóbábonyban voltunk alvállalkozói a VEGYÉPSZER-nek és az Elektrovit Kft.-nek is. 2013-ban dolgoztunk a Centervill Kft. alvállalkozójaként a LEGO gyárban. Ausztriában pedig nagyobb cégeknek vállalunk villanyszerelési munkákat. Részt vettünk a TAKATA beruházásán 20 fővel.

Jelenleg 35 munkavállalót foglalkoztatunk, 20 villanyszerelő, 5 hegesztő, 5 lakatos, 5 műszerész, akik már külföldön is dolgoztak. Cégünk alvállalkozót nem foglalkoztat, a létszámbővítést saját erőből oldja meg. RB-s tanfolyamot végeztek, és érintésvédelmi bizonyítvánnyal is rendelkeznek. Rendelkezünk a szükséges felszerelésekkel, gépekkel, kosaras emelővel, autóval, feliratos munkaruhával, valamint a biztonságtechnikára is nagy figyelmet fordítunk. Minden ember tűzvédelmi szakvizsgával rendelkezik, szükség esetén embereink továbbképzéséről is gondoskodunk. Munkaidőben rugalmasak vagyunk és alkalmazkodunk a megrendelő igényeihez.

A megrendelő érdeke a mi érdekünk is.